Why do some procedures obstruct when my Android phone is attached?

I've been attempting to reboot (WinXP) all night, and also Emacs (Win32, v23.something, trivial) isn't beginning ... occasionally ... it's secured on mount.exe (lots up some CygWin points throughout launch), I ultimately see. Can not eliminate mount.exe using ProcessExplorer, either. Eliminating Emacs eliminates emacs, and also leaves the youngster procedure still spending time, incapable to be task-killed.

Running mount.exe by hand in a covering offers the very same actions-- the application is simply secured, no CPU task, yet can not eliminate it.

After numerous reboots, I understand that my Android Incredible is connected in for billing (default link type is "Charge Only"), [the link is ALSO readied to USB debugging].

I disconnect the phone ... and also every instance mount.exe instantly leaves (finishes what it was doing, I assume).

UPGRADE: seen obstructing taking place for a couple of various other applications, too: TortoiseSVN and also GoogleTalk, Firefox launch/close; Calibre; FogBugz Screenshot Save-As.


The actions can be reproduced by having actually the phone attached and also USB debugging made it possible for OR impaired, and also releasing mount.exe in a typical covering. It experiences a number of drives, after that "hangs"

When USB debugging is toggled, mount.exe will certainly end up (I'm assuming it's a typical exit, as no mistake messages are tossed).

Making use of ProcessExplorer I do not see any kind of various other applications that are running that appear/disappear with the toggling.

To transform the standing of USB Debugging: Home >> Menu >> Setting >> Applications >> Development >> [(un)check "USB Debugging"]


mount.exe can be changed over with any one of the variety of obstructing procedures.

USB debugging might get on or off originally-- it's not one state that obstructs; it is EITHER state, and also switching over to the various other state unblocks.

Any kind of reminders, individuals? Given that this is Android relevant, I placed it in below ... yet it's additionally COMPUTER relevant ... so ... I can see this inquiry obtaining jumped from every StackExchange discussion forum on some triviality ... Cross-posted at StackOverflow.

0
2019-05-07 09:45:00
Source Share
Answers: 1

Did you set the phone to bill just after connecting it in? Otherwise enter into setups and also there need to be an alternative like "Connet to COMPUTER". Click that and also transform the default readying to bill just. See if that aids. Otherwise power off the phone and also computer system and also disconnect wire. After that power both back up and also await both to totally boot. After that plug in phone. See if that aids.

0
2019-05-09 02:32:47
Source